Bel ons 0341-268235 of neemt contact op via Contactformulier
Colombia Cauca is een Costadoro Specialty Coffee* uit de Cauca-regio, die bij espresso -extracties een smaak geeft met tonen van appel, pruim en donkere chocolade. Binnen de Cauca , een van de koffieproducerende regio's in Colombia , zijn er unieke inheemse stammen die nog steeds koffie produceren met veel cultuur en traditie. Een van die groepen zijn de Misak-mensen of Sons of Water die deze partij zo zorgvuldig produceren. Misaks hebben een unieke band met moeder Aarde en worden beschouwd als de bewakers van haar hulpbronnen. Het gebied dat ze thuis noemen heet Guambia , gelegen aan de voet van de Centrale Cordillera in het hart van de Andes. Dankzij de imposante toppen en vulkanen heeft deze regio het perfecte microklimaat voor de ontwikkeling van een kwaliteitskoffie. LAND | Colombia REGIO | Cauca ARABISCHE VERSCHEIDENHEID | Castillo HOOGTE | 1800-2350 m boven zeeniveau HOEVEELHEID | 200g 5 stuks Eigenschappen | Appel, pruim, pure chocolade Smaakt naar Chocolade PROCES | gewassen SCORE | 83,00 WIJZE VAN EXTRACTIE | uitgedrukt VERWIJDERING VAN VERPAKKING | Papier AROMA INTENSITEIT Wat zijn koffiespecialiteiten? * Een als zodanig te definiëren Koffiespecialiteit dient bij de beoordeling op de plantage door deskundige en gekwalificeerde proevers een proefscore van minimaal 80 punten op 100 te behalen . Een Specialty Coffee heeft positieve en herkenbare eigenschappen, waardoor het een unieke koffie is.
LAND | Colombia REGIO | Cauca ARABISCHE VERSCHEIDENHEID | Castillo HOOGTE | 1800-2350 m boven zeeniveau HOEVEELHEID | 200g 5 stuks Eigenschappen | Appel, pruim, pure chocolade Smaakt naar Chocolade PROCES | gewassen SCORE | 83,00 WIJZE VAN EXTRACTIE | uitgedrukt VERWIJDERING VAN VERPAKKING | Papier AROMA INTENSITEIT Wat zijn koffiespecialiteiten? * Een als zodanig te definiëren Koffiespecialiteit dient bij de beoordeling op de plantage door deskundige en gekwalificeerde proevers een proefscore van minimaal 80 punten op 100 te behalen . Een Specialty Coffee heeft positieve en herkenbare eigenschappen, waardoor het een unieke koffie is.