Koffiemachines horeca
De juiste koffiemachine kiezen
Allereerst is het belangrijk om te weten wie er gaat werken met de machine? Is, of zijn, deze personen getraind in het zetten van koffie of kiest u liever een volautomaat? Voor beide keuzes is genoeg te zeggen want daar waar de een kiest voor het gemak (koffieautomaat) kiest de andere weer voor meer beleving en ambacht (pistonmachine, halfautomaat).
Om de juiste keuze te kunnen maken is het verstandig om voor uzelf te bepalen waar een goede koffiemachine aan moet voldoen. Hoeveel kopjes koffie wilt u per dag gaan verkopen? Moeten deze per 2, 4 of 6 kopjes tegelijk gezet kunnen worden? Welke capaciteiten en welk budget heeft u gereserveerd voor de koffiemachine?
Maar ook het stellen van vragen aan uw personeel kan heel verhelderend werken. Dat klinkt logisch maar wordt (helaas) niet altijd gedaan. Dat is jammer, zeker als u weet hoeveel tijd zij met het koffiemachine werken. Op deze manier heeft u dus al enige kennis in huis om er achter te komen waaraan de nieuwe koffiemachine voldoen.
Koffiemachine kiezen voor uw horecabedrijf
Wanneer uw wensen inzichtelijk zijn geworden, gaan we samen kijken naar welke koffiemachine het beste aansluit bij uw wensen. Vervolgens zullen we kijken naar de mogelijkheden om uw nieuwe koffiemachine te plaatsen en welke voorwaarden het beste zijn voor uw horecabedrijf. Zo kan het zijn dat u liever koopt en de machine meteen in eigendom heeft of wilt u toch liever per kopje afrekenen danwel een maandelijks bedrag betalen voor het gebruik van de professionele koffiemachine?
Naast het kopen van een koffiemachine is het voor de horeca ook mogelijk om een koffiemachine te leasen. Wij bieden hier diverse mogelijkheden in zoals een volautomatische koffiemachine (koffieautomaat) of de zgn. halfautomaat, ook wel pistonmachine genoemd. In beide gevallen kunnen wij een zeer scherpe prijs aan u voorleggen zodat u altijd een juiste keuze zult maken.
Het verhogen van de koffieomzet
Het verhogen van de koffieomzet wordt vaak onderschat en dat is jammer. Zeker als je weet dat koffie een zeer hoge marge heeft en een product is dat hoge omzet snelheid heeft. Deze combinatie is uniek in de drankverstrekkende horeca. Ook een tweede kopje koffie is snel besteld indien de koffie heerlijk is en goed wordt gepresenteerd. Ook hierin geven wij aan onze klanten training zodat investeringen sneller worden terugverdiend. Wij kunnen u dit allemaal aanbieden zodat er altijd een perfecte keuze bij zit voor uw onderneming.
Koffiemachine levering
Indien u wenst leveren wij de koffiemachine met een training voor u en uw personeelsleden zodat u snel meer koffieomzet zult gaan realiseren. Naast de uitleg van de machine voor een perfecte kop koffie of cappuccino is het ook belangrijk om te weten wat en wanneer het onderhoud moet gebeuren.
Zo ziet u maar weer; A Tazza Koffie en Thee is voor u de beste partner om een professionele koffiemachine te kiezen voor uw horecabedrijf. Wij leveren koffiemachines voor de horeca in Nederland en Vlaanderen.